Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Σχολιασμός : Person of Interest - 4.09 - The Devil You Know - Invictus maneo

ΚΑΡΛ ΕΛΑΙΑΣ ! Ο Θεος μας ! Στο καλυτερο επεισόδιο αυτής της σεζόν για το Person of Interest θυμηθήκαμε το καλό μας εαυτό και είδαμε ένα επικό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ελάιας , computers can bite me που θα έλεγε και η Σω . Σε ένα επεισόδιο όπου οι Μηχανές ήταν σε δεύτερο ρόλο ένας χαρακτήρας έκανε πολλά παραπάνω απο όσα θα μπορούσε να μας προσφέρει μια μηχανή . Έδωσε ένα μάθημα για ηθική , αρχές , πίστη αλλά και το τι θα πεί να υπόσχεσαι κάτι και να τηρείς (ελπίζουμε) το λόγο σου ! Ας αναλύσουμε το 4.09 του Person of Interest και ας εξυμνήσουμε τον μέγιστο , υπέρτατο Καρλ Ελάιας !

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Person of Interest - 4.10 - Cold War - Επίσημη Περίληψη (ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

Ο Σαμαρείτης δείχνει την πραγματική του δύναμη παίρνοντας τον έλεγχο της Νέας Υόρκης για 48 ώρες σε μία προσπάθεια να βγάλει την Μηχανή απο την κρυψώνα της . Αυτο θα συμβεί _THANK GOD_ στο Person of Interest στις 17 Δεκεμβρίου !

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Person of Interest - 4.14 - Τίτλος επεισοδίου και Γκεστ Σταρ

Το 14ο επεισόδιο της σεζον για το Person of Interest Θα ονομάζεται Guilty δηλαδή ένοχος/η και μάλλον προς το ένοχη πάει το πράγμα αφού θα έχουμε ως γκεστ σταρ την-λατρεύω-να-σε-μισώ Blair Brown γνωστή και απο τον ρόλο της στο Fringe ως Νίνα  . Θα υποδυθεί την Έμμα μία μια κομψή και καλοσυνάτη πρώην καθηγήτρια . Αφού αναγκάστηκε να συνταξιοδοτηθεί πρόωρα , το κάλεσμα ενος δικαστηρίου υπόσχεται να φέρει λίγη ένταση στη ζωή της !

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Person of Interest - 4.09 - The Devil You Know - Promo and Promo photos

Μια μέρα και 8 ώρες μέχρι το ένατο επεισόδιο του Person of Interest με έναν πολλά υποσχόμενο τίτλο : The Devil You Know . Σω vs Mαρτιν και κυρίως Ελάιας vs Ντομινικ . Μήπως ο Ελάιας βρίσκει το παλιό κακό του εαυτό και διδάσκει ένα μάθημα στο τσίρκο που λεγεται Brotherhood ; Stay tuned πωρωθείτε με αυτές τις τρομερές φωτογραφίες και δείτε το μεγαλύτερο πρόμο που κυκλοφόρησε !

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Σχολιασμός : Person of Interest - 4.08 - Point of Origin + 4.09 Promo

Γουελ . Δεν ξερω τι να πω . Το επεισόδιο ηταν κάπως .. περίεργο . Δεν σε τρέλανε ο αριθμός της εβδομάδας . Δεν είχες επικές ατάκες . Υπηρχε η Brotherhood (ναι μέγιστο μείον για μένα) . ΑΛΛΑ στο τέλος είχαμε δυο πολλά υποσχόμενες σκηνές . Ας αναλύσουμε το 8ο επεισόδιο της 4ης σεζον του Person of Interest Point of Origin και ας δούμε το πρόμο για το επόμενο επεισόδιο !

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Person of Interest - 4.08 - Point of Origin - Promo




Ας δούμε το promo του όγδοου επεισοδίου, επίσημη περίληψη και φωτογραφίες του οποίου  θα βρείτε εδω όπως έχει αναρτήσει ο Γιώργος .

Μιλούσαμε για έντονη απουσία Reese στα επεισόδια στο προηγούμενο άρθρο;Δεν νομίζω να έχουμε παράπονο εδώ, καθώς απο το trailer φαίνεται να έχει ενεργή συμμετοχή !Ακολουθεί μπόνους φωτο..

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Σχολιασμός : Person of Interest - 4.07 - Honor Among Thieves

1.3 ; 1.3 ; 1.3 ; Τι χάλια νούμερα ήταν αυτά ; Μα ειναι δυνατίόν μετά το 1.7 του 4.06 να πέφτουμε στο 1.3 ; Τόσο άσχημο ήταν πια το επεισόδιο ; Α ναι το επεισόδιο , αυτό σχολιάζουμε εδώ . Ουτε κρύο ούτε ζεστή αν δεν είχε μέσα του εμμέσως ανάμειξη Σαμαρείτη και την εξέλιξη που όλοι περιμέναμε στο τέλος με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει θα ήταν ένα απλό αυτοτελές επεισόδιο κάτι που μου ξενίζει πιά , αναλογιζόμενος όσα μας έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει αυτή η σειρά . Ας σχολιάσουμε λιγάκι το 4.07 Honor Among Thieves και ας σας πω λιγα θέματα που υπάρχουν .

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Person of Interest - 4.09 - The Devil you know - Επίσημη Περίληψη

Ο Ρις και ο Φιντς βρίσκονται στη μέση μιας μάχης εξουσίας σχετικά με το ποιός έχει τον έλεγχο στις συμμορίες της πόλης , όταν έρχεται ο αριθμός του Ελάιας . Αυτο θα συμβεί στο Person of Interest στις 26 Νοεμβρίου .